Алумни ПФ у Београду

Чланство и финансирање

Чланство

У претходном периоду, око 300 наших колегиница и колега, дипломираних правника, приступили су удружењу. Они, наравно, настављају своје пуноправно чланство и у овом. Члан удружења постаје се попуњавањем приступнице, којом потврђујете да прихватате Статут алумнија, плаћањем годишње чланарине и добијањем чланске карте.

Поступак учлањења је следећи:

 

1. Попуните приступницу

 • a) штампани примерак приступнице можете преузети, попунити и предати у деканату Правног факултета, као и приликoм посете разним правничким скуповима
 • б) online приступница налази се на десној страни ове веб странице - унестите Ваше податке у поља online приступнице. Попуњавање неких од поља је обавезно - уколико их не попуните нећете моћи послати Вашу приступницу. Пре него што кликнете на тастер Пошаљи морате уписати назив појма са слике (на овај начин бранимо се од спамерских софтвера).

2. Извршите уплату чланарине


Годишња чланарина износи 500 динара.
Уплатите овај износ на рачун Алумни удружења број 265-1760310000501-96

Пример попуњене уплатнице

Stan u Novom Sadu, 52 m2, duplex Bolmanska 18a

3. Вашу чланску карту послаћемо Вам поштом


Финансирање

Алумни организације, у државама са дугом и богатом традицијом, представљају главне покретаче за прикупљање финансијских средстава која се затим, првенствено, усмеравају на различите облике финансијског помагања студената, стални развој и напредак услова студирања и даљег усавршавања. Истовремено, и кроз чланарине које уплаћују наши чланови, такође обезбеђујемо одређена средства неопходна за нормално пословање удружења, али исто тако стварамо и одређен лични однос - обавезу свих чланова да самим чином уплате искажу припадност нашем удружењу.

Online приступницаКонтакт


 • Алумни Правног факултета Универзитета у Београду
  Булевар Краља Александра 67
  Београд

  alumni@ius.bg.ac.rs
  +38 (0) 11 - 3027 700
Copyright (c) 2015 Alumni PFBG. All rights reserved. Design by mojepravo.net